Monday 2 March 2015

Bosch Nordic Experience del 2

Så. Efter en otrolig dag på Bosch Rexroth i Mellansel fortsatte kvällen. Vi promenerade till en väldigt mysig våning med Chesterfield fåtöljer och soffor där det serverades typiskt norrländsk mat, bland annat älg och ren.

Representanterna från Bosch kom sedan på att vi skulle dela in oss i lag och hitta på ett framträdande som kvällens underhållning. Vi fick se allt från musik från ölflaskor till en hel Broadway sketch! Även företagsrepresentanterna deltog och det var väldigt roligt att få se vilken kreativitet folk kan ha. Kvällen gick sedan vidare tillbaka till hotellet där NRJ körde ett stopp på sin Digstertour 2015 med liveframträdanden och nattklubb.

På lördagen var det dags för aktivitetsdag. Vi fick låna overaller (väldigt sexiga sådana) och köra skoter till en frusen sjö. Där det serverades lunch och vi fick fortsätta leka med skotrarna. För den som ville fanns det även möjlighet att pimpla. Dock var det ingen som fick någon fisk. Eftermiddagen spenderades med skotertur till en fornby där vi fick roa oss med smide, pilbågs skjutning och blåsrör. Där serverades en grillbuffé till middag. Fantastiska miljöer, god mat och suveränt sällskap!

Väl tillbaka på hotellet var vi några som bestämde oss för att basta en sväng innan vi gick ut och utforskade Örnsköldsvik by night.






 Vi blev till och med omnämnda i Örnsköldsviks Allehanda












No comments: